Jag rekommenderar vilka muséer och utställningar är värda ett besök. Jag kan ordna med besök hos renommerade konstnärer och fotografer – eventuellt inklusive porträttfotografering.

Jag kan även förmedla och ordna med besök med vissa hantverkare i deras verkstäder, till exempel hos en konst-smed eller musikinstrument-tillverkare.

konst och hantverk

NATIONALGALLERIET

Nationalgalleriet i Prag är en höjdpunkt, framförallt dess „moderna“ samling i en mycket intressant funktionalistisk byggnad. Där finns flera parallella utställningar på olika nivåer och den permanenta utställningen innehåller förutom mycket intressant tjeckisk kubism även flera verk av Georges Braque och Pablo Picasso, t ex hans berömda självporträtt från 1907.
www.ngprague.cz

Nationalgalleriet
Museum Kampa

MUSEUM KAMPA

Mitt andra favoritställe vad gäller konst är Museum Kampa. Den vackra byggnaden ligger vid floden Moldau och bjuder på flera mycket intressanta utställningar varje år.
www.museumkampa.cz

GABINA FÁROVÁ

en välrenommerad tjeckisk fotograf, med vilken jag kan ordna ett möte och en presentation. Hon kan även göra porträttfotografering enligt önskan.
www.gabinafarova.com

Gábina Fárová fotograf